Onze Castraten.    


Int.Ch. Imara van de Scharreltjes.

 

Imara is hier geboren op 9 november2014 en is een blauw/creme poesje, ze is de dochter van Amy.  Imara hebben is de 5e generatie die hier geboren is, waar ik erg trots op ben.

Haar vader is  onze witte kater Int.Ch. Wesley of Chivers.  Ze heeft nog 1 zusje en 1broertje, een super gezellig en lief nestje. 

Ze heeft een heerlijke mooie, korte dichte vacht en een prachtige oogkleur.

Helaas is Imara na haar 2e zwangerschap en 2e keer een keizersnede gelijk gesteriliseerd, we willen haar dit niet meer aandoen.

Haar enig kind Myla, een zwart poesje is bij ons gebleven, daarmee is Myla een 6e generatie die bij ons is geboren.

Imara heeft bloedgroep  B             DNA vacht: Zuiver korthaar en draagt chocolate              PKD  DNA test : normaal                   HCM getest: 11-01-2016

       Stam boom                                                                                           Showresultaten 


Ch. Takyra van de Lootakkers - roepnaam Kyra.

Kyra is geboren op 6 juni 2013 bij Herma Geurtz van cattery de Lootakkers, ze heeft nog 2 witte zusjes en 1 witte broer, Kyra was als enige gekleurd en wel blauw/creme/wit.

Ik wilde haar zo graag hebben omdat ook onze Wesley haar papa is, ook heeft ze een hele mooie mama, Hill's Garden Quickly (Quinty).

Kyra heeft ook een heel lief en zacht karakter, wat mij ook ontzettend aansprak in haar. In de toekomst hoop ik met haar leuke toverballen nestjes te krijgen.

Kyra heeft bloedgroep  B             DNA vacht: Zuiver korthaar en draagt chocolate                PKD  DNA test  -  normaal                   HCM  negatief - 19-05-2014 / 07-08-2017

Stam boom                                                                           Show   resultaten