Onze Castraten.    


Int.Ch. Imara van de Scharreltjes.

 

Imara is hier geboren op 9 november2014 en is een blauw/creme poesje, ze is de dochter van Amy.  Imara hebben is de 5e generatie die hier geboren is, waar ik erg trots op ben.

Haar vader is  onze witte kater Int.Ch. Wesley of Chivers.  Ze heeft nog 1 zusje en 1broertje, een super gezellig en lief nestje. 

Ze heeft een heerlijke mooie, korte dichte vacht en een prachtige oogkleur.

Helaas is Imara na haar 2e zwangerschap en 2e keer een keizersnede gelijk gesteriliseerd, we willen haar dit niet meer aandoen.

Haar enig kind Myla, een zwart poesje is bij ons gebleven, daarmee is Myla een 6e generatie die bij ons is geboren.

Imara heeft bloedgroep  B             DNA vacht: Zuiver korthaar en draagt chocolate              PKD  DNA test : normaal                   HCM getest: 11-01-2016

       Stam boom                                                                                           Showresultaten   


Int. Ch. Roxén van de Scharreltjes. 

Roxén is bij ons geboren op 23 augustus 2007 en is een dochter van onze Kaylee, zij is de 3e generatie.

Haar vader is Gr.Int.Ch. Emil von Mullemiez .

Roxén is chocolate van kleur en heeft mooie koperkleurige ogen. Ze is echt leuk ontdeugend en speelt en kroelt met iedereen.

Roxén heeft bloedgroep B           PKD neg. getest : 14-07-2009         HCM neg. getest : 14-07-2009 + 15-07-2010 + 31-05-2012

Stamboom                                                                     Showuitslagen


Ch. Amy van de Scharreltjes. Amy woont nu bij een tante.

 

Amy is hier geboren op 12 maart 2011  en is een blauw/creme poesje, ze is de dochter van Roxen.  Met Amy hebben we een 4e generatie in huis, waar ik erg trots op ben.

Haar vader is de mooie creme/witte kater Eur.Gr.Int.Ch. Lord Lightfeet Bagoes Amat.  Ze heeft nog 1 zusje en 3 broertjes, een super gezellig en lief nestje. 

Ze heeft een heerlijke mooie, korte dichte vacht en een prachtige oogkleur.

Amy is de  4 generatie die hier geboren is.  Roxen is haar moeder, Kaylee is haar grootmoeder en Bailey is haar overgrootmoeder, bij mijn buurtjes woont een  overoverovergrootmoeder van Amy, dit is echt zo verschrikkelijk leuk ;-)

Amy woont nu bij een tante, omdat zij hier in de groep niet meer op haar gemak was helaas, maar ze heeft nu het rijk alleen en heeft het erg goed.

Amy heeft bloedgroep B                DNA: zuiver korthaar en draagt chocolate                       PKD test -echo  - 31-05-2012                     HCM test -negatief -  31-05-2012  + 19-05-2014 + 11-01-2016

Stam boom                                                                                                            Show resultaten


Melrose Jeeper - roepnaam Roos. Roos woont nu bij Hans & Bea, vlak bij ons in de buurt.

 

 

 

Roos is geboren op 28 april 2013 bij een lieve vriendin Louisa van der Valk van cattery Jeepers, als enig kind, dus best verwend.

Haar vader is Mojo Jeeper en moeder is Savannah Jeeper. Roos heeft een blauw vachtje en geweldige grote ogen.

Zodra ik foto's zag van Roos was ik al gelijk verliefd en vroeg aan Louisa of ze aan mij wilde denken als ze een baasje zocht voor Roos, was dan ook zo blij dat Roos hier mocht wonen.

Roos heeft bloedgroep : B           DNA vacht:  draagt langhaar                          PKD Dna test   -  normaal                       HCM test  2014 -  negatief

Stam boom                                                                           Show  resultaten